Δωρεάν Φωτοβόλτα στο Πεδίον του Άρεως

©photo-news.gr
©photo-news.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δωρεάν Φωτοβόλτα στο Πεδίον του Άρεως

©Photo-News
Δημοσιεύθηκε από "©Photo - News.gr" σε photo News · Παρασκευή 15 Μαρ 2024


Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Το Πεδίον του Άρεως είναι το μεγαλύτερο δημόσιο άλσος της Αθήνας, γύρω από το οποίο υφίσταται και η ομώνυμη συνοικία της Αθήνας
Το άλσος του Πεδίου του Άρεως σχεδιάστηκε το 1934 με σκοπό να τιμηθούν οι Ήρωες της Επανάστασης του 1821, γι' αυτό και είναι διακοσμημένο με τις μαρμάρινες προτομές των 21 ηρώων κατά μήκος της λεγόμενης οδού Αγωνιστών του '21.
Το άλσος αυτό έχει έκταση 277 στρέμματα μαζί με τον λόφο Φινόπουλου.
Το 2019 πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και ανάπλασης, ενώ επαναλειτούργησαν το θέατρο Άλσος και το περίπτερο Γαρδένια.
(Wikipedia).

Το ραντεβού μας είναι το πρωί στις 11:00 π.μ. μπροστά στο άγαλμα του βασιλιά Κωνσταντίνου Α΄.

Μπορεί να έρθει μαζί μας όποιος επιθυμεί, ακόμα κι αν δεν φωτογραφίζει. Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία για νέους ηθοποιούς και μοντέλα να μας ποζάρουν κι εμείς να τους δώσουμε ωραίες φωτογραφίες για την προώθηση της δουλειάς τους! Οι συμμετέχοντες στη φωτοβόλτα ενδέχεται να φωτογραφηθούν και να βιντεοσκοπηθούν για να μπει σχετικό υλικό στις διάφορες σελίδες της ομάδας.

Δεν υπάρχει κάποιο κόστος για τη συμμετοχή. Δεν χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή – προτείνεται όμως να γραφτείτε στην ενημερωτική μας λίστα για να μαθαίνετε έγκαιρα τις εκδηλώσεις μας (στέλνουμε στο akatsikoudis@yahoo.com και στο θέμα γράφουμε ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ).
Η φωτοβόλτα θα ακυρωθεί μόνο σε περίπτωση ιδιαίτερα κακού καιρού και τότε θα βγει ανακοίνωση εδώ: www.facebook.com/diafragma26

Να θυμίσουμε ότι ο «κακός καιρός» έχει για μας τους φωτογράφους το πιο μεγάλο ενδιαφέρον και το κρύο ή μια ψιχάλα δεν μας αποθαρρύνουν!

Φωτογραφίες: Γιάννης Κουρταλής   (@ioanniskourtalis)
Αφίσα: Παναγιώτης Λαμπρόπουλος

Πληροφορίες για το Διάφραγμα 26 κι άλλες εκδηλώσεις: diafragma26.gr0
αξιολογήσεις
©copyright design and developer 2007-2024 ©NikosT. All rights reserved
Επιστροφή στο περιεχόμενο