art News - ©Photo-News

©photo-news.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης - Μινιμαλισμός

Ο Μινιμαλισμός εμφανίστηκε στις ΗΠΑ στα μέσα της δεκαετίας του ’60 και ο ριζοσπαστισμός του επηρέασε ολόκληρο το φάσμα της τέχνης με κύρια παραδείγματα τη ζωγραφική, τη γλυπτική, τη φωτογραφία, ...

Μονοήμερη Εκδρομή με το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 στο ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ

Ποιος δεν έχει ακούσει για το μαγευτικό δάσος του Πλανητέρου που βρίσκεται κοντά στο μυστηριακό Σπήλαιο των Λιμνών! Όσες φορές και να επισκευτείς αυτό το δάσος είναι λίγο…

Φωτογράφιση Αγώνα στην Πετρούπολη

Η φωτογραφική ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 φωτογραφίζει κάθε χρόνο εθελοντικά τον υπέροχο αγώνα ορεινού τρεξίματος POIKILO ROCKY MOUNTAIN που διοργανώνει ο σύλλογος ΟΔΥΣΣΕΑΣ – ένας σύλλογος με έντονη παρουσία στο λαϊκό αθλητισμό και που προστατεύει το Ποικίλο Όρος με διάφορους τρόπους.

Πάρε μέρος στην έκθεση φωτογραφίας μας στο Bad Tooth

Η έκθεση θα κρατήσει μια μέρα ή όσο αντέξουν οι φωτογραφίες μας στο δρόμο!
Η παρουσία των φωτογράφων θα είναι από τις 12:00 κι όσο μπορέσουν, ενώ η οργανωτική επιτροπή θα υποδέχεται το κοινό ως τις 18:00.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΦΩΤΟΑΠΟΔΡΑΣΗ

Οι ΦΩΤΟΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, μαζί με την EΛEYΘEPH ΣΠOYΔH ΦΩTOΓPAΦIAΣ σάς προσκαλούμε στην τριήμερη φωτο-ψυχαγωγική περιπλάνηση στις 23 +24+25 Μαρτίου 2024 (Σάββατο- Κυριακή-Δευτέρα) με προορισμό την υπέροχη Δυτική Ελλάδα για αποτυπώσεις φρέσκων ξεχωριστών στιγμών και μοναδικών τόπων…

Διακρίθηκε ο Λαρισαίος Δημήτρης Πιτσίλκας σε διαγωνισμό φωτογραφίας γάμου και βάφτισης, στη Θεσσαλονίκη

Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε φέτος με μεγάλη επιτυχία, στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά, ο διαγωνισμός φωτογραφίας Γάμου & Βάπτισης στα πλαίσια του 14ο ετήσιου Convention του PWS.

Ανακαλύψτε το Φως στην έκθεση φωτογραφίας των μαθητών της Photoglobe!

Ετοιμαστείτε για ένα φωτεινό ταξίδι στον κόσμο της φωτογραφίας! Η Photoglobe, η σχολή φωτογραφίας που αναδεικνύει τα ταλέντα της Θεσσαλονίκης, σας προσκαλεί σε μια έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "Αναζητώντας το Φως", που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου 2024 στο Space Lab, Μοναστηρίου 18, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!

Συζήτηση για το artist photobook στη παγκόσμια φωτογραφική σκηνή.

Η Φωτογραφική Ομάδα Θεσσαλονίκης UMBRA, συνεχίζοντας την παράδοση των παρουσιάσεων της Δευτέρας του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προσκάλεσε και παρουσιάζει τον Ηλία Γεωργιάδη, φωτογράφο και καλλιτεχνικό διευθυντή του Origini Edizioni.

PANASONIC LUMIX S 100mm f/2.8 MACRO

Ο LUMIX S 100MM F/2.8 είναι κατάλληλος και για λήψη βίντεο χάρη στην αθόρυβη λειτουργία εστίασης, την δυνατότητα αλλαγής διαφραγμάτων σε μικροβήματα, αλλά και τη διόρθωση του φαινομένου focus breathing, όπου αλλάζει η μεγέθυνση του θέματος με την αλλαγή της απόστασης λήψης.

Xiaomi Mix Fold 4: Το πρώτο global foldable με κάμερα Leica αναμένεται να είναι αδιάβροχο και σημαντικά ελαφρύτερο

Το λεπτότερο και ελαφρύτερο πτυσσόμενο είναι το Honor Magic V2, το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο και στην Ευρώπη, αλλά το 2024 μόλις ξεκίνησε και φέτος θα μας φέρει πολλά περισσότερα πτυσσόμενα που θα μπορούσαν να φτάσουν το προβάδισμα της Honor.

Ο Νικόλαος, γιος του τέως βασιλιά και της Άννας Μαρίας πραγματοποίησε τα εγκαίνια της νέας του έκθεσης Dialogue: Design & Art

Ο Νικόλαος, γιος του τέως βασιλιά και της Άννας Μαρίας πραγματοποίησε τα εγκαίνια της νέας του έκθεσης Dialogue: Design & Art στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Stefanidou Tsoukala Gallery στο Μαρούσι.

Samyang 85mm 1.4 Sony

Το Samyang 85mm 1.4 Sony είναι ένας φακός πορτρέτου που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για φωτογράφους που επιθυμούν να απαθανατίσουν εντυπωσιακά πορτρέτα με εντυπωσιακή ανάλυση.
©copyright design and developer 2007-2024 ©NikosT. All rights reserved
Επιστροφή στο περιεχόμενο