Korantina Homes: 18 χιλιάδες ευρώ σε τρία ιδρύματα από φιλανθρωπική έκθεση φωτογραφίας

©photo-news.gr
©photo-news.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Korantina Homes: 18 χιλιάδες ευρώ σε τρία ιδρύματα από φιλανθρωπική έκθεση φωτογραφίας

©Photo-News
Δημοσιεύθηκε από "©Photo - News.gr" σε art News · Σάββατο 30 Δεκ 2023
Η Korantina Homes διοργάνωσε πρόσφατα μια φιλανθρωπική έκθεση φωτογραφίας στο Cap St Georges Hotel & Resort που ήταν ανοιχτή μόνο για τους κατοίκους του θέρετρου.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν φωτογραφίες της περιοχής από τέσσερις φωτογράφους, τον Αλέξανδρο Κόκκινο, τον Alex Laurent, τον Li X και τον Χαράλαμπο, που παρείχαν δωρεάν τη δουλειά τους ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

Οι φωτογραφίες ήταν διαθέσιμες για αγορά από τους κατοίκους του Cap St Georges Hotel & Resort προσφέροντας όποιο ποσό επιθυμούσαν ως συνεισφορά σε φιλανθρωπικό σκοπό. Το τελικό ποσό που συγκέντρωσε διπλασιάστηκε από την Korantina Homes, με αποτέλεσμα συνολικά 18.100 ευρώ που έχουν ήδη διατεθεί σε τρία ιδρύματα, τον Ερυθρό Σταυρό, Τμήμα Πάφου, το Ίδρυμα Μαργαρίτα Λιασίδου και το πρόγραμμα «Υιοθετώ μια οικογένεια» του Παγκύπριου Εθελοντικού Συντονιστικού Συμβουλίου.
Με την ευκαιρία αυτή, η Korantina Homes ευχαριστεί με ανακοίνωση της όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της έκθεσης, καθώς και τους τέσσερις καλλιτέχνες για την παραχώρηση των φωτογραφιών τους. Επίσης, με την ευκαιρία αυτή εύχεται καλή χρονιά σε όλες τις οικογένειες, γεμάτη αγάπη και χαρά.



0
αξιολογήσεις
©copyright design and developer 2007-2024 ©NikosT. All rights reserved
Επιστροφή στο περιεχόμενο