Παρουσίαση Φωτογράφου: Γκάρο Καλαϊτζιάν

©photo-news.gr
©photo-news.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παρουσίαση Φωτογράφου: Γκάρο Καλαϊτζιάν

©Photo-News
Δημοσιεύθηκε από "©Photo - News.gr" σε photo News · Δευτέρα 29 Ιαν 2024


Παρουσίαση Φωτογράφου: Γκάρο Καλαϊτζιάν
Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, 19:00 στο Cinemarian (Σισμάνη 16, Νέος Κόσμος)

Η φωτογραφική ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 παρουσιάζει ένα φωτογράφο που ταξιδεύει σε μέρη που πηγαίνουν λίγοι και φωτογραφίζει μ΄ένα τρόπο που πάλι λίγοι μπορούν!

Ο Γκάρο Καλαϊτζιάν θα μοιραστεί μαζί μας τις καλύτερες φωτογραφίες του και τις ιστορίες που κρύβουν αυτές. Έχουμε πολλά να δούμε, να ακούσουμε, αλλά και να συζητήσουμε μαζί του. Είναι μια παρουσίαση που προσπαθούμε να οργανώσουμε ως ομάδα εδώ και τρία χρόνια, αφού όταν το σύμπαν δεν καταρρέει (βλ. κορονοϊό) ο Γκάρο ταξιδεύει όποτε κι όπου μπορεί…
Ο Γκάρο Καλαϊτζιάν είναι ερασιτέχνης φωτογράφος που ασχολείται με την φωτογραφία από την νεαρή του ηλικία. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και την δεκαετία του 1970 απόκτησε την πρώτη του αναλογική μηχανή, ενώ από το 2007 είναι ενεργό μέλος διαφόρων ελληνικών φωτογραφικών ομάδων, έχοντας κατά καιρούς κάνει παρουσιάσεις και σεμινάρια με φωτογραφικά και τεχνικά θέματα σχετικά με την λήψη και την επεξεργασία της εικόνας. Έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 85 χώρες στον κόσμο και έχει λάβει μέρος σε περισσότερες από 25 ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας, ενώ περιοδικά φωτογραφίας έχουν πολλές φορές φιλοξενήσει φωτογραφίες του. Αν και ασχολείται με όλα τα είδη φωτογραφίας, οι τομείς που τον ενδιαφέρουν περισσότερο είναι η ταξιδιωτική φωτογραφία, το πορτρέτο και η φωτογραφία δρόμου.

Είσοδος ελεύθερη!
Για να εξασφαλίσετε θέση παρακαλούμε να είστε 15 λεπτά πριν την παρουσίαση.
Επίσης μπορείτε να στείλετε το email σας στο akatsikoudis@yahoo.com (γράφοντας στο θέμα: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) για να ενημερώνεστε για ότι οργανώνουμε!

diafragma26.gr

0
αξιολογήσεις
©copyright design and developer 2007-2024 ©NikosT. All rights reserved
Επιστροφή στο περιεχόμενο