Πρόσκληση συμμετοχής στην PHOTOVISION ART 2024 - ©Photo-News

©photo-news.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόσκληση συμμετοχής στην PHOTOVISION ART 2024

Αλλα
Αγαπητοί φίλοι,
Μετά από τέσσερις συνεχόμενες διοργανώσεις της PHOTOVISION στις οποίες έγινε εμφανής η όλο και πιο μαζική συμμετοχή των δημιουργών φωτογράφων σε ''ξεχωριστό εκθεσιακό περιβάλλον'', διαχωρισμένο από το  εμπορικό κομμάτι, πήραμε την πρωτοβουλία να παρουσιάσουμε το δημιουργικό, φωτογραφικό έργο Ελλήνων αλλά και αλλοδαπών φωτογράφων στον πλέον προβεβλημένο εκθεσιακό χώρο της Αθήνας -και ίσως της χώρας μας: Στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ από 11-13 Οκτωβρίου 2024.
Μία από τις κατηγορίες εκθέσεων φωτογραφίας που θα παρουσιαστούν, είναι και η φωτογραφική δουλειά όσων φωτογράφων - αναγνωστών του περιοδικού μας είχαν αποστείλει φωτογραφίες τους προς δημοσίευση στην αγαπημένη στήλη του περιοδικού μας, στην «Γκαλερί των Αναγνωστών». Η περιορισμένη έκταση σελίδων του τεύχους δεν επέτρεψε σε πάρα πολλούς από εσάς να δείτε τη φωτογραφία σας να κοσμεί τις σελίδες του περιοδικού. Σας παρέχουμε λοιπόν αυτή τη φορά τη δυνατότητα να εκθέσετε έργα σας στο ΖΑΠΠΕΙΟ τα οποία θα μπορούν να θαυμάσουν οι χιλιάδες επισκέπτες της PHOTOVISION ART και ως εκ τούτου, γιατί όχι, κάποιοι ενδιαφερόμενοι (φορείς και οργανισμοί, συλλέκτες, διαφημιστικές εταιρίες κ.α.) να σας προτείνουν την εμπορική ή άλλη αξιοποίηση και περαιτέρω προβολή της δουλειάς σας.
Ως εκ τούτου, είτε έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες σας είτε όχι, μπορείτε να λάβετε μέρος στο εκθεσιακό πρόγραμμα της PHOTOVISION ART.


Μπορείτε να συμμετέχετε ως εξής:
§        Πρώτο βήμα: Με email σας στο photovision@photo.gr θα πρέπει να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας να εκθέσετε στην Photovision Art, επιλέγοντας μία ή περισσότερες από τις παρακάτω κατηγορίες (Prestige, Art, Universal) και με επισύναψη να μας στείλετε την/τις φωτογραφίες (έως πέντε) που θέλετε να εκθέσετε σε αρχεία χαμηλής ανάλυσης.
§        Δεύτερο βήμα: Η επιμελητεία της έκθεσης θα σας ενημερώσει για την έγκριση της συμμετοχής σας με μία ή δύο ή τρεις φωτογραφίες σας.
§        Τρίτο βήμα: Μόλις λάβετε την επιβεβαίωση συμμετοχής από την επιμελητεία της έκθεσης και εντός μίας εβδομάδας θα πρέπει να καταβάλλετε στο ακέραιο το κόστος συμμετοχής σας, σύμφωνα με την επιθυμία σας (πρώτο βήμα) και ακολούθως να μας αποστείλετε το αρχείο υψηλής ανάλυσης της/των φωτογραφίας/ών που έχουν επιλεγεί για εκτύπωση σε .jpg στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.
Αναλυτικές οδηγίες για τους τρόπους πληρωμής και τα μεγέθη των αρχείων θα σας σταλούν με την επιβεβαίωση που θα λάβετε από μας.
Κατηγορίες προβολής έργων:
1. “PRESTIGE''
Περιλαμβάνει ανάρτηση της φωτογραφίας σε διάσταση 60Χ80cm, ΜΟΝΗ ΤΗΣ, σε πάνελ διαστάσεων 96Χ240cm με το όνομα και την λεζάντα και QR code στο site ή στα social του δημιουργού.
Κόστος: 120€ (Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) για κάθε φωτογραφία
2. “ΑRΤ”
Περιλαμβάνει ανάρτηση της φωτογραφίας σε διάσταση 40Χ60cm, ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, του ιδίου ή άλλου δημιουργού στο ίδιο πάνελ, διαστάσεων 96x240cm με το όνομα και την λεζάντα και QR code στο site ή στα social του δημιουργού.
Κόστος: 70€ (Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) για κάθε φωτογραφία  
3. “UNIVERSAL''
Περιλαμβάνει ανάρτηση της φωτογραφίας σε διάσταση 30Χ40cm, ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΟ ΕΩΣ ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, του ιδίου ή άλλων δημιουργών στο ίδιο πάνελ διαστάσεων 96x240cm με το όνομα και την λεζάντα και QR code στο site ή στα social του δημιουργού.
Κόστος: 50€ (Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) για κάθε φωτογραφία  

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ:
1. Το κόστος εκτύπωσης
2. H επιμέλεια ανάρτησης και αποξήλωσης
3. H ελεύθερη είσοδος στην PHOTOVISION ART όλες τις ημέρες της έκθεσης (Θα υπάρχει για το κοινό εισιτήριο 10€)
4. Βεβαίωση συμμετοχής στην έκθεση
5. Ανάρτηση στη virtual gallery στο site της έκθεσης (μετά την λήξη της Photovision Art)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επισυνάπτεται σκαρίφημα με τον τρόπο ανάρτησης των φωτογραφιών και στις τρεις κατηγορίες.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:
§         Η εκτύπωση των φωτογραφιών θα γίνει με υλικά, μέσα και αποκλειστική ευθύνη του περιοδικού ΦΩΤΟγράφος που κρίνει απαραίτητα για την ποιότητα της εκτύπωσης και εν γένει την εικαστική ανάπτυξη της έκθεσης στο σύνολό της, τα οποία ο εκθέτης -φωτογράφος θα πρέπει να αποδεχτεί.
§         Η συμμετοχή στην έκθεση σημαίνει αυτοδίκαια ότι το κάθε εκτιθέμενο έργο είναι πνευματική δημιουργία του εκθέτη - φωτογράφου και ότι το περιοδικό δεν φέρει καμία ευθύνη εάν ο δημιουργός έχει παραβιάσει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
§         Για την προβολή της PHOTOVISION ART η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει χορηγό επικοινωνίας τον όμιλο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ. Θα τρέξει επίσης πολύ μεγάλη καμπάνια προβολής σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα του περιοδικού ΦΩΤΟγράφος.
§         Συστήνουμε επίσης στους εκθέτες - φωτογράφους να παρίστανται ή να εκπροσωπούνται στη έκθεση για να υποδεχτούν και να απαντήσουν στις τυχόν ερωτήσεις επισκεπτών.
Τέλος θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεχή στήριξη και συμμετοχή στις δράσεις και εκδόσεις του Περιοδικού ΦΩΤΟγράφος και ότι ακόμη θα θέλαμε να γνωρίζετε πως είναι χαρά και τιμή μας η συμμετοχή σας στη μεγαλύτερη καλλιτεχνική φωτογραφική έκθεση που έχει πραγματοποιηθεί έως σήμερα!

Άννα Μανουσάκη
Δημόσιες Σχέσεις

T: 210 8541400 | εσ. 114
E: manousaki@photo.gr
W: https://photovision.gr

©copyright design and developer 2007-2024 ©NikosT. All rights reserved
Επιστροφή στο περιεχόμενο